VILL DU TA ÖVER ALLA VÅRA LIGG?

Vi, Anna och Amanda, går i pension som programledare för Alla Våra Ligg. Vill du och en kompis ta över våra roller som programledare och bli de nya poddstjärnorna? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan och bifoga en fil med ett ljudklipp på hur det skulle låta om ni skulle podda i Alla Våra Ligg:s namn. När ansökningsperioden är slut och vi fått in bidrag kommer vi låta lyssnarna få rösta på sin favorit. Må bäste poddare vinna! <3

Sista ansökningsdag: 19/4 2021

Det vi vill ha av er som poddstjärnor: 


1. Ni tycker att det är roligt att prata om sex och vågar göra det på ett personligt och privat sätt. 

2. Ni gillar podd som medie och är bra på att uttrycka er med era röster. 

3. Ni fortsätter podden i samma anda, men får självklart göra den till er egna produkt. 

4. Ni spelar in och levererar ett poddavsnitt i veckan. 

  • Inspelning kommer i början ske i Stockholm på veckobasis. När du/ni är varma i kläderna går det att göra på distans.
  • Jobbar/pluggar ni heltid? Vi räknar med att det tar ca 6 h i veckan att göra podcasten AVL. Då ingår research, inspelning, skriva manus, boka gäster etc.
  • Utveckla gärna!
  • Här laddar du + din vän upp ett fem minuters ljudklipp där ni berättar en rolig/spännande/utmanande sexstory! Observera att detta klipp kommer publiceras i Alla våra liggs flöde under våren om det är ett av de bidragen som går till final. Ljudet måste vara dugligt. Inspelning med mobil funkar om ni sitter välisolerat i till exempel ett sovrum.
    (max 50 MB)

OBS! Kontrakt kommer skrivas med Bauer media AB. Genom att fylla i personuppgifter, ger du ditt uttryckliga samtycke till att Bauer Media behandlar dessa uppgifter tills du ber oss radera dem eller återkallar ditt samtycke.

Om Bauer media: Bauer Media är Sveriges största audiohus. De är marknadsledande inom radio och tillsammans med deras digitala plattformar Podplay och RadioPlay når de närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Mejl vid frågorpodcast@podplay.se