ALLT DET HÄR GÖR VI

PODCASTEN ALLA VÅRA LIGG

Succépodcasten "Alla Våra Ligg" lanserades under hösten 2016 och blev snabbt en av Sveriges största poddar. Vi snackar om sex och sexualitet, helt ocensurerat. Gäster varierar från våra gamla ligg oss själva till personer med erfarenhet av BDSM, tantra, rollspel. Vi pratar om sådant vi själva är nyfikna på och försöker göra det på ett lustfyllt och öppetsinnat sätt.

Lyssna på podden här!    

PODCASTEN ALLA ERA FRÅGOR

En daglig kortispodd där vi varje dag  tar upp en fråga som en lyssnare skickat in. Vi besvarar den med tre olika infallsvinklar; internets svar, vårt svar samt en experts svar.

Lyssna på Alla era frågor här!

Bok Kom Du?

BOKEN "KOM DU?"

Boken "Kom du? Alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer" gavs ut i november 2019 och är vår första bok. Den handlar om orgasmglappet mellan män och kvinnor när det gäller heterosexuellt sex och vad vi tror att det beror på utifrån den erfarenhet vi skaffat oss med podden, våra egna erfarenheter och forskning. 

Köp boken här! 

Livepodd Alla våra ligg

LIVEPODD

Vi livepoddar ungefär en gång i månaden. Det är fantastiskt kul att träffa lyssnarna i verkligheten och det blir alltid bra stämning, mycket skratt och en skön gemenskap. Våra livepoddar tar ungefär en halvtimme, och efteråt brukar vi köra en förfestlek som vi kallar "Alla Våra Ligg - the gameshow!" Boka oss för livepodd och förfest genom att mejla allavaraligg@gmail.com

Alla våra ligg föreläsning

FÖRELÄSNINGAR

De flesta vi pratar med är rörande överens om att sexualundervisningen i skolan är bristande. Vår mejlbox svämmar över med frågor från tonåringar som undrar olika saker om sex, sexualitet och sin kropp. Vad önskar vi själva att vi visste när vi var yngre? Vi kommer gärna och pratar på skolor, på ett ärligt, personligt och verkligt sätt. Vi har också en föreläsning som handlar om orgasmglappet - och vad antalet orgasmer har att göra med för jämställdhet. Boka oss för föreläsningar via allavaraligg@gmail.com

Liggboxen för ännu bättre sex

LIGGBOXEN

Liggboxen är en prenumerationstjänst för sexleksaker, tips och inspiration och skickas hem i diskret förpackning till er varannan månad. Produkterna och tipsen är framtagna av oss. Liggboxen har funnits sen januari 2018 och över 20 000 boxar har skickats ut. Visst vill du också prenumerera? 

Läs mer och beställ Liggboxen här

Anna Dahlbäck Amanda Colldén

INSTAGRAM

Självklart finns vi också på Instagram! Där lägger vi upp bilder på våra poddgäster, informerar om olika uppdrag vi har och uppdaterar om vår vardag. Vi brukar tänka att det vi saknar i känsla för estetik väger vi upp med personlighet. Så vänta er inget snyggt flöde men vi kan garantera kompis-feeling och spontana stories. Finns både på @allavaraligg och @liggboxen. Följ gärna!

TIDIGARE PROJEKT:

YOUTUBE

Vår Youtube-kanal var en förlängning av podden. Här gjorde vi sånt som var roligare visuellt, som till exempel test av sexställningar och kondomer. Vi gjorde också en del sketcher och annat kul.

Här hittar du vår föredetta Youtube-kanal! 
Riktigt bra sex SVT play

"RIKTIGT BRA SEX" PÅ SVTPLAY

Under hösten 2017 hade vi en webbserie på SVT Edit tillsammans med Isabelle Wahlf. Serien "Riktigt bra sex" var ett snackprogram om just det - våra upplevelser av när vi haft asbra ligg. Klippen finns tyvärr inte kvar idag, men vi lovar att de var grymma!

Dejta podcast

PODCASTEN DEJTA!

Hösten 2017 lanserade vi podcasten Dejta! - Sveriges första dejtingpodd? I Dejta! är det en ny blinddate i varje avsnitt, och som lyssnare får man vara en fluga på väggen under dessa personers allra första möte. 

Lyssna på Dejta! här!