LIGGBOXEN - FÖR ÄNNU BÄTTRE SEX!

“Älskar er box BTW, skulle nästan säga att den revolutionerat vårt sexliv.” 

“Vi fick liggboxen idag. Så jäkla spännande att öppna tillsammans och få typ nipple clamps som man aldrig vågat säga att man skulle vilja testa. Nu är det ok för ni får detta att bli mera naturligt! Puss och kram från oss <3”

“Satan vad skönt det här var - utan tvekan det skönaste jag upplevt på egen hand, fick sjukaste orgasmen med runkleksaken. Ni förgyller sexlivet med toppenbra leksaker och tips, bäst är ni <3”

"Det kändes som att man köpt en Chanelväska när allt låg inlindat så där fancy. Boxen borde heta Lyxliggboxen... Jag räknade ut att värdet i boxen blev 1147 kr, vilket innebär att man nästan får mer än hälften rabatt!"

Vi får flera mejl i veckan med frågor om vilka sexleksaker som är bäst, hur man hittar ny inspiration i sexlivet och hur man får upp sexlusten. I och med vårt jobb med Alla Våra Ligg har vi fått testa massvis av sexleksaker, börjat prata ännu mer öppet med våra sexpartners och på så sätt helt enkelt fått ett bättre sexliv.

Liggboxen är en tjänst som är baserat på detta; era frågor och det vi själva lärt oss. En prenumerationstjänst med en box som kommer hem till er varannan månad. Den är fylld med alltifrån leksaker, glidmedel och tips och utmaningar. Kostar 499:- + frakt. Alltså bara en dryg hundring var per månad om ni lever i en parrelation för att göra ert sexliv ännu bättre och mer prioriterat. 

Beställ Liggboxen här! 

Och HÄR kan du läsa en recension om senaste boxen (obs spoiler-alert om du vill bli överraskad med innehållet).